ArtCrew Hardenberg 

Onderdeel van de Baalderborg Groep     

Welkom op de WEBSITE van ArtCrew ! Onderdeel van Baalderborg Groep


 

De ArtCrew is een inspirerende en creatieve werkplek , midden in de samenleving, voor mensen  met een lichamelijke of geestelijke beperking die onder begeleiding hun talenten ontwikkelen. Zij worden hierdoor gestimuleerd  hun aanleg en gevoel te ontwikkelen vanuit de eigen kracht. Het atelier en de galerie zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

De mate  van beperkingen en leeftijd  zijn niet relevant.  Kunst maakt geen verschil maar geeft mensen de kans elkaar anders en om anderen te ontmoeten. Voor de deelnemers  is het een manier om te laten zien hoe zij op hun eigen unieke wijze de wereld zien en delen met de omgeving.

De kunstzinnige activiteit is een uitstekend middel, om begeleiding te bieden die gericht is op zelfredzaamheid en goed menselijk functioneren. Kunstbeoefening maakt mensen blij.  Men leert een ander gebied van zichzelf kennen. De cliënt  krijgt vertrouwen in eigen kunnen, wat weer een positieve invloed heeft op het welbevinden. 

 Naast de reguliere werkomgeving binnen een activiteiten centrum  of elders  is de deelname aan een of meerdere dagdelen ArtCrew van aantoonbaar positieve invloed op het welbevinden van de cliënt.

 

Ontdek de kunstenaar in jezelf!

Altijd al met veel plezier creatief bezig? Wil je ook ontdekken of er een kunstenaar in je schuilt? Dat kan op de ArtCrew.

Je kunt in ons atelier leren tekenen, boetseren, vilten, fotograferen, werken met de computer, poëzie enz. Er wordt onder professionele begeleiding gewerkt aan het ontdekken van jouw interesses en kennis van materialen. Uiteindelijk zal je in grote mate zelfstandig beslissingen en acties kunnen nemen in het maken van je eigen werk. Iets wat je heel leuk vindt ga je steeds beter leren kennen en wie weet wordt je een echte kunstenaar in datgene waarin je het beste bent en je lekker bij voelt..

Kom eens een kijkje nemen in ons leuke atelier, of doe eens een paar keer vrijblijvend mee. Je bent altijd welkom! Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met de cliëntenservice van de Baalderborg groep 0523-287283

ArtCrew is onderdeel van de Baalderborg Groep 


Kaart